Friday, April 11, 2008

Για όσους περίμεναν

Το απόλαυσα και το απόλαυσαν. Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδι. Το "Μόνο το τραγούδι μου θα πω", βρήκε το στόχο του. Δεν μ' ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που θα βγει αύριο στις μία, πέρασα υπέροχα έτσι κι αλλιώς. Είδα φίλους και πρόσωπα αγαπημένα που είχα να δω πολύ καιρό και άλλους που βλέπω συχνά και ήρθαν εκεί για συμπαράσταση. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου του χοροθέατρου και όλη την άξια εκπροσώπηση της ανατολικής κολεκτίβας χεχε ξέρει αυτή. Την ταλαίπωρη ξαδέλφη μου που σερνότανε και χάζευε από τις 3 που σχόλασε μέχρι τις έξι που άρχισε η εκδήλωση για να μην πάει στο σπίτι και το χάσει. Τους ευχαριστώ όλους κι εσάς που περιμένατε εδώ για να μάθετε τα νέα μου. Πήγαν όλα πολύ καλά και σας ένιωθα να είστε εκεί ανάμεσα στον κόσμο και δίπλα μου. Φιλιά σε όλους πάω να ξεραθώ.

9 comments:

Vromios said...

όλα καλα λοιπον... :))

καλημερα

Anonymous said...

Mπράβο!! Πάντα να έχεις αυτή τη ψυχική κατάσταση !!!

Πρεσβύωψ

herinna/ said...

Ώρα Ελλάδας 8μμ μόλις γύρισα από τη δουλειά συμπλήρωσα αισίως 12ωρο. Όλα καλά χθες βράδυ ναι Νίκο και Πρεσβύωψ , κυρίως πέρασα καλά. Αποτελέσματα δεν σας είπα γιατί δεν έμαθα ακόμα.

herinna/ said...

Έμαθα ότι την πρωτιά πανηγυρικά τη χάσαμε. Άντε και σ' ανώτερά μου :)

Κωστής Γκορτζής said...

Έχεις κερδίσει, όμως, δυό άλλες πρωτιές.
Εδώ μέσα και στην καρδιά μας. :-)

herinna/ said...

:) Εδώ που τα λέμε Κωστή μου αυτή είναι η σημαντικότερη πρωτιά για μένα Την εισπράττω όντως και την ρουφάω εξαρχής από σένα αλλά και όλους όσους έτσι με αισθάνονται.
Πολλά φιλιά

Anonymous said...

άλλου μετράει η πρωτιά Λενιώ μου...
δεν΄καταγράφεται σε χάρτες, μήτε σ΄ένα βραβείο κάδρο.
Είναι γραμμένη ανεξήτηλα με κατάθεση ψυχής, και τούτη έχει στάμπα άλικη βαθιά.
Κι έχεις κερδίσει ήδη, ως αναφέρει και ο φίλος κωστής.

φιλί στην Πρώτη Ελένη! της καρδιάς

herinna/ said...

Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τις κάνεις τις επιτροπές; Ένα άτομο γούσταρα από την επιτροπή κι αυτό σηκώθηκε κι έφυγε πριν αρχίσουν να διαβάζονται τα έργα. Μετά από αυτό ήξερα, πως δεν έχω πολλές ελπίδες.

herinna/ said...

Σ΄ευχαριστώ Ελένη μου για την αγάπη σου. Φιλιά μπακ