Monday, February 25, 2008

Υπάρχουν και ομαδικές προσκλήσεις;

Όπως ας πούμε τα ομαδικά e mail που πατάς μια προώθηση και φεύγει το γράμμα και πάει σε καμιά πενηνταριά που τους έχεις μέσα στο βιβλίο διευθύνσεων ασχέτως αν ξεχασμένους ή και χεσμένους;
Μου ήρθε μια πρόσκληση από κάπου και δεν ξέρω αν έγινε κατά λάθος. Παρακαλώ τον φίλο που μου την έστειλε, να επαναλάβει για να σιγουρευτώ ότι έτσι είναι. Αν έγινε από λάθος δεν θα ζητήσω συγνώμη για την ανταπόκριση.

Β. Έχω υποσχεθεί σε κάποιους φίλους bloggers να τους στείλω το "Σιγά το ξημέρωμα.." τιμής ένεκεν, τα βιβλία δεν μου έχουν έρθει ακόμα. Ακούτε Κωστή και Ελένη Στασινού;

Γ. Παίδες είμαι σε τρελά τρεξίματα, θα σας τα πω μια και καλή μόλις πάρω ανάσα και μπορέσω επιτέλους να επιστρέψω. Μου έλειψε το εδώ μέσα. Φιλιά σε όλους.

3 comments:

Ελένη Στασινού said...

Σε φιλώ και προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω και αδυνατώ...Αν πάντως πρόκειται να τιμηθώ με δώρο...θα το χαρώ ιδιαίτερα.

herinna/ said...

Έχω παραγγείλει μερικά αντίτυπα του βιβλίου μου "Σιγά το ξημέρωμα..." με σκοπό να το στείλω σε μερικούς φίλους από δω μέσα να το διαβάσουν και είσαι αναμεσά τους. Αυτό.

herinna/ said...

Γκαμώτο δεν πρόλαβα να γράψω πως κι εγώ σε φιλώ. Εγώ να δεις τι έπαθα διαβάζοντας σήμερα στα μέρη σου. Σημαδεύεις πάντα καρδιά.