Monday, July 23, 2007

Σαν έτοιμη από καιρό...

Θα πρέπει με μερικούς από σας να διατηρώ ένα είδος τηλεπάθειας. Τη μέρα που η So-far μου έστειλε το σχόλιο πως αρκετά ξεκουράστηκα, είχα μόλις σκεφτεί το ίδιο. Σήμερα είδα κι ένα καινούργιο σχόλιο από τον "Πρεσβύωψ" που λέει πάνω κάτω τα ίδια.
Δεν έχω φύγει ακόμα για διακοπές. Θα δουλεύω μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά θα πάω στο νησί μου. Πολλοί από σας θα λείπουν τώρα που ξύπνησε η αξιοθρήνητη κοιμωμένη, αλλά δεν πειράζει, θα το δείτε όταν γυρίσετε.
Τελικά έξω εκεί όταν πονάς ο πόνος γίνεται διπλάσιος από την ανικανότητα να μιλήσεις. Ν' ακουμπήσεις μ' εμπιστοσύνη πάνω σε ένα βλέμμα χωρίς το φόβο να σε παραφράσουν, το θέατρο ότι σε ακούνε και καταλαβαίνουν κι όλας τι λες.
Δεν είμαι καλά. Μου λείπει το οξυγόνο. Δεν αναπνέω. Οι αναθυμιάσεις από τις φωτιές μπλέχτηκαν στη μύτη μου με τις αναθυμιάσεις της ψυχής μου. Δεν τελειώνει ποτέ αυτό το πετάλωμα; Αυτό το μαρκάρισμα; Αυτό το καθαρτήριο;
Γύρισα για να με γιατρέψετε. Γιατί δεν είχα που αλλού να πάω. Γιατί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά σας χρειάζομαι τώρα. Γιατί πουθενά αλλού δεν έχουν σεβαστεί το ξεγύμνωμα της ψυχής μου, όσο μέσα εδώ. Γιατί πουθενά αλλού δεν τολμάω να μιλήσω για μένα. Δεν υπάρχω έξω εκεί για μένα. Υπάρχει μόνο αυτό που κάνει η δεν κάνει στους άλλους.
θα με γιάνετε. Και μετά εγώ με τη σειρά μου θα αναστήσω τον κόσμο που μου πυροβόλησαν. Για να σας δώσω αυτά που περιμένετε. Γιατί περιμένετε κάτι δεν είναι έτσι; Πέστε μου ότι περιμένετε....πλιζ.

12 comments:

Manya Maratou said...

γλυκειά ελένη χαίρομαι χαίρομαι χαίρομαι
μπηκα για να σου γράψω να ξαναγράψεις!
χα
τίποτε δεν είναι τυχαίο, μόνο οι συμπτώσεις
αγάπες στέλνω

Τίποτα said...

Καλώς σε :)

Dora said...

Το ήξερα πως θα γυρίσεις γι' αυτό δεν είχα σβήσει το blog σου απο τα RSS. Καλωσήρθες πίσω.

melenia said...

Περιμένουμε...και βέβαια περιμένουμε. Αρκει να θέλεις να μοιραστεις μαζί μας αυτά που υπάρχουν μέσα σου...

Neraida said...

:) Πολλά! Καλησπέρα.

ο δείμος του πολίτη said...

Βεβαίως και περιμένουμε. Και μάλιστα με ανυπομονησία.

herinna/ said...

Δεν έχουμε απαρτία, αλλά νομίζω σιγά σιγά μπορώ να αρχίσω. Ευχαριστώ παιδιά.

herinna/ said...

Τίποτα και Δείμο του πολίτη παλιοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ που δεν με ξεχάσατε.
Μελένια, Dora και neraida, καλωσήλθατε.
Σαύρα μου, μου λείπεις.

angeliki marinou said...

Welcome back (smile)

herinna/ said...

ΕΕΕΕΕ! Renton! Ευχαριστώ φιλενάδα μου καλώς σας βρήκα. Καλά και σκοτωθήκαμε να βρεθούμε γαμώτο. Το κιν. το έχεις ακόμα; Φιλιά!

angeliki marinou said...

Χαχα, μάλλον ο Μωάμεθ πρέπει να πάει στο βουνό, με τη γαϊδουριά που με δέρνει.

Ασε να δροσίσει λίγο...

So_Far said...

Ευτυχώς που υπάρχει και το RSS.. Καλώς ήρθες και γύρισες, από όσο καταλαβαίνω η αποχή ήταν απαραίτητη για να ταξινομηθούν οι σκέψεις..και τα συναισθήματα..